Caneres, Vyana Beynəlxalq musiqi müsabiqəsi

Hörmətli oxucu!

Biz Caneres beynəlxalq musiqi müsabiqəsi Vyana 10 noyabr 2022-ci il tarixindən etibarən bütün ölkələrin musiqi - universitetləri, konservatoriyaları, kollecləri, institutları, akademiyaları və digər musiqi institutları arasında musiqi müsabiqəsi təşkil edirik.  Bu musiqi müəssisələri dövlət və ya özəl ola bilər. Müsabiqə aşağıdakı kateqoriyalar üzrə keçiriləcək: Piano, Skripka, Violonçel, Kontrabas, Gitara, Arfa, Fleyta, Qoboy, Klarnet, Fagot, Saksafon, Soprano, Mezzo, Tenor, Bariton, Bas, Dirijorluq və Bəstəkarlıq. Ölkənizdən olan tələbə və məzunların iştirakını asanlaşdırmaq üçün musiqi universitetlərinin, konservatoriyaların, kolleclərin, institutların, akademiyaların və digər musiqi müəssisələrinin siyahısını E-poçt vasitəsilə bizə göndərin. Bu musiqi müəssisələrinin e-poçt ünvanı çox faydalı olardı. Əgər varsa. Lütfən, anlayın ki, bu məlumat olmadan ölkənizdən olan tələbələr iştirak edə bilməyəcək. Bu məlumatı 5 noyabr 2022-ci il tarixindən gec olmayaraq bizə göndərə bilsəniz, çox minnətdar olarıq. Dəstəyinizə görə əvvəlcədən təşəkkür edirik.

Anastasiya Stsefanoviç – Baş Menecer

Caneres, Vyana Beynəlxalq musiqi müsabiqəsi

Fleischmanngasse 3/27

1040 Vyana

Web. www.caneres.com

Phone. 0043 676 52 600 52

Operated by ArtFox24 GmbH

Company registration number:  549175 k

VAT number: ATU77553327

Fiscal number: 07 397/3604

We, caneres international music competition Vienna organize a music competition between music - universities, conservatories, colleges, institutes, academies and other music institutions of all countries from November 10, 2022.  These music institutions can be public or private.

The competition will take place in the following categories: Piano, Violin, Violoncello, Doublebass, Guitar, Harp, Flute, Oboe, Clarinet, Bassoon, Saxophone, Soprano, Mezzo, Tenor, Baritone, Bass, Conducting and Composition.

In order to facilitate the participation of students and graduates from your country, please send us a list of music universities, conservatories, colleges, institutes, academies and other music institutions by E-Mail. An E-Mail address of these music institutions would be very helpful. If available.

Please understand that without this information, students from your country will not be able to participate.

We would be very grateful if you could send us this info no later than November 5, 2022.

We thank you in advance for your support.

Anastasiya Stsefanovich – General Manager

Caneres, International music competition Vienna