BMA-nın 100 illiyinə həsr olunur!

Ü.Hacıbəyli adına BMA-nın Orta Ixtisas Musiqi MƏKTƏB-STUDİYASI

E L A N  E D İ R:

Посвящается 100-летию БМА!

Средняя Специальная Музыкальная ШКОЛА-СТУДИЯ БМА-и имени Узеира Гаджибейли

О Б Ъ Я В Л Я Е Т:

Milli Musiqi və Qlobal Mədəniyyət Cəmiyyəti Azərbaycan-Amerika Musiqi Fondu ilə birgə 15 Yanvar, 2021 il tarixində Hacıbəyli adına Beynəlxalq bəstəkarlar müsabiqəsi elan edir.

“MS Teams” və “Cisco Webex” təlimat sessiyaları

"İçərişəhər" Dövlət Tarixi-Memarlıq Qoruğu 2021-ci ildə keçiriləcək "Yeni başlanğıc. Yeni baxış. Yeni şəhər" mövzusunda müsabiqə elan edir.

Creative Spark proqramının tərəfdaş institutlarının tələbələri, məzunları və gənc sahibkarları üçün İngilis dili üzrə vebinarlar silsiləsi başlayır!

Prezident İlham Əliyevin sərəncamı əsasında 2021-ci il Azərbaycan Respublikasında “Nizami Gəncəvi İli” elan edilmişdir!

Aqil Müzəffər oğlu Qafulovun “Ali təhsil müəssisəsində dirijorların peşə hazırlığının əsas istiqamətləri” pedaqogika elm sahəsi üzrə fəlsəfə doktorluq dissertasiyasının müdafiəsi

“MÜXTƏLİF ÖLKƏLƏRİN MUSİQİ ƏDƏBİYYATINI ÖYRƏNİRİK” GƏNC MUSİQİÇİLƏRİN BEYNƏLXALQ MÜSABİQƏSİ.

Nəticələr

INTERNATIONAL COMPETITION OF YOUNG MUSİCİANS “STUDYING OF MUSICAL LITERATURE OF DIFFERENT COUNTRIES”. RESULTS

2021-ci il 1-3 oktyabr tarixlərində Ü.Hacıbəyli adına BMA-nın 100 illik yubileyinə həsr olunan VIII Beynəlxalq Musiqi və Rəqs konqresi keçiriləcəkdir. Konqresin iclasları BMA-da və Bakı Xoreoqrafiya Akademiyasında baş tutacaqdır.

2021-ci il 4-5 noyabr tarixlərində Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası “ŞƏRQ VƏ QƏRB MUSİQİ MƏDƏNİYYƏTLƏRİNİN DİALOQU” mövzusunda beynəlxalq əyani/qiyabi elmi-praktiki konfrans keçirir.

4-5 ноября 2021 г. Бакинская Музыкальная Академия имени Узеира Гаджибейли проводит Международную научно-практическую очно/заочную конференцию «ДИАЛОГ МУЗЫКАЛЬНЫХ КУЛЬТУР ВОСТОКА И ЗАПАДА».

On November 4-5, 2021, the Baku Music Academy named after Uzeyir Hajibeyli is holding the International scientific-practical full-time / correspondence conference "DIALOGUE OF MUSICAL CULTURES OF EAST AND WEST".

12 iyun 2021-ci il

Ü.Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının "İxtisas fortepiano" kafedrasının professoru Yeganə xanım Axundovanın tələbəsi Sabah III kurs - Əhmədova Rəhimə 2021-ci ildə online keçirilən beynəlxalq müsabiqələrdə iştirak etmişdir.

Rusiya-Rostov na Don - "Snejnaya Uvertura" müsabiqəsində "Gran-pri, "International Music Moscow" müsabiqəsində 3cü yer, Çexiya, Praqa, International Music Festival - "Cyber Art 2021" 3cü yer, Qazaxıstan Pianistlərin 1-ci Beynəlxalq müsabiqəsində - "Hungarian Rhapsody" 3cü yer, Danimarka "Copenhagen Stars 2021" müsabiqəsində 2ci yer, Moskva "Ən yaxşı etüd ifaçısı" müsabiqəsində 3cü yerə layiq görülərək diplomla təltif olunmuşdur.

Müəllim Yeganə xanım Axundovaya isə təşəkkür məktubu göndərilmişdir.